Tuesday, October 24, 2017
 • Date de contact - Atletism

  Date de contact - Atletism

 • Date de contact - Baschet

  Date de contact - Baschet

 • Date de contact - Handbal

  Date de contact - Handbal

 • Date de contact - Sah

  Date de contact - Sah

 • Date de contact - Volei

  Date de contact - Volei

 • Date de contact - Rugby-Tag

  Date de contact - Rugby-Tag

A J 74.O zi splendida de primavara, 22martie 2014, parca anume programata pentru reusita deplina a Cupei C.S.M.BUCURESTI, prima actiune inscrisa in Proiectul ''Educatie prin sport - SANATOS si CAMPION '' - etapa I, la initiativa Primariei Municipiului Bucuresti, cu implicarea efectiva a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, Sectia de Atletism .

    Batrana sala de atletism din Complexul "LIA MANOLIU'' din Bucuresti a fost luata realmente cu asalt sambata de peste 1200 de copii din scolile bucurestene, care sub indrumarea arbitrilor si a profesorilor de sport au realizat, in doua reprize 09.30-12.45,14.00-16.25 un spectacol fascinant ,aplaudat la scena deschisa de un generos public format din parinti si..."tinerii bunici".    Pe categorii de varsta, de la 7-14 ani, s-a concurat la alergare 50 de metri,respectiv 60 de metri, lungime, stafeta 4x20, 4x25, 4x30 si 4x40 metri. Au fost lacrimi de bucurie, dar si de suparare, peste toate fiind atmosfera unui concurs in care copiii au fost la inaltime, demonstrand ca avem viitor in regina sporturilor! Castigatorii au fost rasplatiti cu Diplome , medalii si imbratisarile celor dragi care i-au incurajat, si care au promis ca vor fi prezenti si la etapa a II-a!
" Concursul de astazi reprezinta o garantie a faptului ca avem viitor si in atletism, ca se poate face educatie si prin sport, ca miscarea la varsta scolara inseamna sanatate,socializare ,spirit combativ, de echipa si Fair Play" -declara printre altele, sefa Sectiei de Atletism a C.S.M.Bucuresti, profesor Mihaela Marasescu.
 
Galerie foto aici
comments