Tuesday, October 24, 2017
 • Date de contact - Atletism

  Date de contact - Atletism

 • Date de contact - Baschet

  Date de contact - Baschet

 • Date de contact - Handbal

  Date de contact - Handbal

 • Date de contact - Sah

  Date de contact - Sah

 • Date de contact - Volei

  Date de contact - Volei

 • Date de contact - Rugby-Tag

  Date de contact - Rugby-Tag

Echipa centralizata de Junioare IV a Clubului Municipal Bucuresti, pregatita de Claudia Iancu, a avut un 1 Mai cu adevarat muncitoresc, jucand doua meciuri amicale cu echipa similara din Brasov, Corona 2010, comandata tehnic de Lena Brebeanu.
“Au fost doua zile edificatoare, in care cele 14 handbaliste cu care am plecat de acasa au muncit mult, in fata unui adversar pe masura. In general nu s-a urmarit scorul de pe tabela, mi se pare ca nici nu a functionat, doar una din noi a tinut golurile pe o bucata de hartie. In prima zi, am jucat doua reprize a 30 de minute (n.n. la aceasta categorie, repriza are doar 25 de minute), la finalul carora aveam noi un avans de doua goluri. Am hotarat, insa, sa prelungim sparringul, pentru ca si eu, si Lena mai aveam niste scheme de repetat.
    A doua zi, Antrenorul coordonator Rasmus Poulsen a dorit sa incerce  metoda apararii ”om la om”, sa vada pregatirea fizica si reactia fetelor noastre. Au fost trei reprize distincte: prima s-a jucat toata in acest sistem, a doua  doar 15 minute, pentru ca in a treia sa jucam mai mult pe semicercul propriu. Cred ca de data aceasta, a fost randul gazdelor sa aiba doua goluri in plus.
    Imi trebuia un test cu un adversar pe masura valorii noastre, pentru ca vizam, mai intai, calificarea in turneul final, dupa care, in speranta ca vom trece acest examen, in finala se poate intampla orice. Am folosit toate cele 14 copile de pe foaia de arbitraj si sunt foarte multumita de randamentul lor, mai ales in faza de aparare".
comments