Tuesday, October 24, 2017
 • Date de contact - Atletism

  Date de contact - Atletism

 • Date de contact - Baschet

  Date de contact - Baschet

 • Date de contact - Handbal

  Date de contact - Handbal

 • Date de contact - Sah

  Date de contact - Sah

 • Date de contact - Volei

  Date de contact - Volei

 • Date de contact - Rugby-Tag

  Date de contact - Rugby-Tag

    Prima editie a Cupei Municipiului Bucuresti, Programului Sanatos si Campion, se incheie sambata, odata cu festivitatea de premiere a tuturor participantilor, eveniment ce va avea loc pe Stadionul Iolanda Balas Soter, incepand cu ora 19.00. Doar cei de la handbal, rugby si volei isi vor desemna castigatorii duminica dimineata, datorita numarului mare de echipe participante, dar si al programului incarcat, la salile de sport unde au loc aceste competitii.
    Prin urmare, este timpul sa tragem linie si sa vedem cine si ce a castigat, cum a fost primit acest program, de catre profesorii si antrenorii specializati, ce impact social a avut printre copii si parinti, iar la final sa stim pe cine se va baza clubul nostru, din aceasta vara, ce campioni vor imbraca definitiv tricoul CSM Bucuresti.
    Am batut Capitala de-a lungul si de-a latul, am fost pe ploaie sau pe zapada, am vorbit cu zeci, sute si chiar mii de copii, sa-i convingem de importanta Programului Sanatos si Campion, de puritatea lui, de avantajele sportului, fie el doar ca joaca, mai intai, apoi ca miscare permanenta pe drumul performantei.
    Am izbandit ! Programul Sanatos si Campion a atras de partea sa aproape 9000 de copii, de varste diferite, care au intrat in echipe de baschet, handbal, rugby, sah, volei, dar si la diferite probe ale atletismului. Unii au rezistat rigorilor selectiei, chiar au fost sustinuti de parinti, care au inteles cat de benefic a este actiunea noastra, altii, insa, au abandonat prezenta in salile de antrenament, din diferite motive: am regretat si noi, au regretat si ei, sunt sigur! Din cei 9000 de potentiali sportivi, sita a cernut si doar 5000 de campioni au ramas sa bifeze, etapa de etapa, prezenta in sali si stadioane.
    Acum, inaintea ultimelor doua faze, cea semifinala si cea finala, va pot da numarul exact al virtualilor campioni, impartiti pe echipe si sportul preferat, care  vor primi diplome, medalii, cupe, dar si alte surprize, pregatite de coordonatorii acestui program:
-          Atletism – 500 de alergatori, impartiti pe probe si categorii de varsta
-          Baschet – 450 de sportivi, impartiti in echipe, pe categorii de varsta
-          Handbal – 450 de sportivi, impartiti pe echipe si categorii de varsta
-          Rugby – 480 de sportivi, impartiti pe echipe si categorii de varsta
-          Sah – 180 de sportivi, impartiti pe categorii de varsta
-          Volei – 80 de sportivi, impartiti pe categorii de varsta
    Asadar, sambata, 7 iunie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter, cu incepere de la ora 19:00, incepe Marea Premiere a celor 2140 de finalisti ai Cupei Municipiului Bucuresti. Sportivi, parinti, profesori si oficiali veniti cu noi pe stadion – veti fi si sanatosi, si campioni!
 
Sectia Handbal
Sectia Atletism
 
 
 
   
  
comments