Tuesday, October 24, 2017

HANDBAL JUNIORI IV. TIGRISORII, LOCUL INTAI LA CUPA IERNII

Echipa de juniori IV a CSM București, antrenată de Florica Vasile, a avut o evoluție foarte bună la Cupa Iernii, turneu desfășurat la Ghimbav (Brașov), pe 12 decembrie. Cu o evoluție bună atât în atac, cât și în apărare, Tigrișorii au câștigat toate cele patru meciuri disputate, cucerind trofeul pus în joc. Victoriile au fost categorice în condițiile în care au fost rulați toți jucătorii care au făcut deplasarea la acest turneu. ”Echipa este într-un progres constant”, precizează antrenoarea Florica Vasile.

Citește mai departe...

MINIHANDBAL FEMININ. CSM BUCURESTI, LOCUL 1 LA FESTIVALUL DE MINIHANDBAL DE LA PLOPENI

Cele mai mici handbaliste ale CSMB au fost prezente la Festivalul de Minihandbal de la Plopeni, în perioada 11-12 decembrie. După 5 meciuri extrem de disputate, echipa pregătită de Diana Butulescu și-a adjudecat 5 victorii și, implicit, prima treaptă a podiumului de premiere. Jucătoarele au demonstrat, încă o dată, că titlul de vicecampioane naționale obținut sezonul trecut nu a fost o întâmplare și au dat dovadă de multă seriozitate în această deplasare.

Citește mai departe...

HANDBAL MASCULIN J4. „TIGRISORII”, PREZENTI LA „CUPA IERNII”

Echipa de handbal masculin – juniori IV, pregătită de Florica Vasile,va participa, în data de 12 decembrie, la turneul amical „CUPA IERNII”, organizat de CS Sporting Ghimbav. Adversarii „tigrișorilor” la această competiție sunt Dinamo Brașov, CSS Făgăraș, CSS Odorhei și gazdele CS Sporting Ghimbav.

Citește mai departe...

Handbal feminin. Viitorul suna bine pentru micutele „tigroaice”

Echipele de handbal feminin – junioare 4 si minihandbal ale Clubului Sportiv Municipal din Bucuresti au participat, în perioada 3-6 septembrie, la Cupa Onesti, un festival handbalistic ajuns la cea de-a XIX-a editie. Turneul a reprezentat o repetitie reusita pentru ambele formatii, care au reusit sa se claseze pe primul loc – minihandbal, respectiv al doilea loc – junioare 4, la sfârsitul disputarii meciurilor.

Citește mai departe...

Minihandbal feminin – turneul final. Lupta pentru medalii se dă la Mediaș

 
Cele mai mici handbaliste din ”Familia Tigroaicelor CSMB” intră în focurile turneului final la minihandbal, competiție va avea loc la Mediaș, în perioada 11-14 iunie. În lupta pentru medalii vor fi implicate 16 echipe, împărțite în patru grupe. CSM București face parte din Grupa B, alături de  CS United Galați, HC Arsenal Tăureni și AS Leu Gearmata.
Programul echipei CSM București în Grupă

Citește mai departe...