Tuesday, October 24, 2017
Trial    Este, practic, o invitatie pentru toti cei care iubesc handbalul si vor sa-l practice la nivel de mare performanta. Activitatea clubului bucurestean se imparte in doua – cea de mare performanta, unde gasim echipe de baschet, handbal, rugby si volei, dar si sectii puternice de atletism si sah, si o activitate ce vizeaza selectia si perfectionarea copiilor si juniorilor, fete si baieti. Bunaoara, dupa Programul Sanatos si Campion, unde copiii Capitalei s-au jucat de-a sportul, pe multi i-a cuprins si febra performantei, dorind sa continue joaca intr-un mod mai organizat si cu perspective. Ne oprim, astazi, la handbal si spunem ca din aceasta toamna, CSM Bucuresti va inscrie echipe de minihandbal si Juniori IV, fete si baieti, in Campionatul Asociatiei Municipale, cu tinta pe turneele finale organizate in vara anului 2015, dar si participarea in campionatele nationale organizate de Federatie, pentru Juniori III, Juniori II, Juniori I si Tineret, fete si baieti. 
    Pentru completarea acestor echipe, unul din coordonatorii handbalului masculin de la CSM, ma refer la fostul selectioner Eliodor Voica (Colin, cum il spun prietenii), aflat acum in curtea clubului nostru, a organizat, miercuri, 9 iulie, un trial la Sala Lucian Grigorescu, pentru toate echipele masculine de juniori si tineret. Aproximativ 100 de handbalisti s-au aflat sub comanda lui Voica, care a cam scos untul din ei cum se spune, tehnicianul fiind recunoscut pentru antrenamentele sale epuizante. Vom avea, fara indoiala, un interviu cu Colin si vom afla rezultate acestui concurs. Pana atunci insa, sa spunem ca la CSM portile sunt deschise mereu, iar selectia se face permanent, prin aceste trialuri, dar si prin vizionari cu recomandare sau solicitari directe la club. Pentru sportivii de perspectiva, CSM Bucuresti ofera cazare si masa in conditii decente, obligatoriu se pune accent si pe invatatura, iar in plan sportiv, handbalistii beneficiaza de antrenori specializati, medici pentru rezolvarea oricaror probleme de sanatate, kinetoterapeuti, medicamente si chiar consiliere psihologica. 
    Prin urmare, CSM Bucuresti tinde sa devina o platforma a performantei, un fel de Academie, de unde fiecare sportiv este dus la cel mai inalt nivel de pregatire.
comments