Tuesday, October 24, 2017

Rugby. Cinci internaționali U12 și U14 de la CSM București

    Două loturi reprezentative ale Asociației Municipale de Rugby București (AMRB), formate din jucători Under 12 și Under 14, au plecat în Italia, pentru a participa la turneul de mini-rugby ”Citta di Viterrbo”. Antrenorii Antonio Dumitru și Marius Lache au convocat și cinci jucători de la CSM București: U14 – Cosmin Țapu (trăgător), Andrei Mureșpan (închidere), Marian Olaru (centru); U12 – Cristian Ioniță (linia a II-a), Antonio Șerban (pilier).

Citește mai departe...

Starurile IRB printre elevii bucuresteni

20140615 102234    Cele patru natiuni care isi disputa suprematia la IRB Nations Cup si-au trimis cei mai buni doi jucatori pentru a se infrunta cu viitoarea generatie a Romaniei!
De prezenta acestora s-au bucurat peste 60 de copii de la Soimii Bucuresti, CSM Bucuresti, Scoala 162 respectiv Scoala 5, timp de o ora acestia s-au antrenat impreuna jucand rugby tag sau participand la diferite stafete tehnice. La final toti cei 60 de copii, baieti si fete au jucat pe tot terenul o partida impotriva jucatorilor, parintilor si antrenorilor adulti.
 
Galerie foto aici

Turneu Final clasele VII-VIII

rugby tag    Vineri 06.06.2014, la Federeatia Romana de Rugby, pe terenul 3 - sintetic, a avut loc a doua confruntare finala contand pentru desemnarea Campioanei la rugby tag pentru clasele VII - VIII a. Aceeasi vreme mohorata a dat batai de cap sportivilor care au luptat neobositi pentru medaliile invingatorilor.
    Aproximativ 140 de elevi au venit insotiti de coordonatorii lor pentru a disputa partidele ce de la bun inceput se anuntatu foarte grele, avand in vedere ca la faza finala s-au calificat cele mai bune echipe pe aceasta grupa de varsta, de la scolile din toata Capitala.

Citește mai departe...

Turneul Final cls III – IV – Rugby Tag

DSCF2624    Ieri, pe terenul sintetic de la FRR, a avut loc finala competitiei de rugby tag organizata de Centrul de Copii si Juniori a CSM Bucuresti, pentru clasele III - IV.
Peste 200 de copii au venit astazi la stadion pentru a duce o ultima lupta pentru titlul de Campion al Capitalei la Rugby Tag.
    7 scoli s-au dat intalnire intr-o zi in care parca soarele nu a vrut deloc sa tina cu noi, terenul sintetic umed punandu-i in dificultate pe tinerii sportivi in momentul schimbarilor de directie.

Citește mai departe...

Rugby Tag in Scolile din Capitala

DSCF1683   Scoala Generala Nr. 5 din sectorul 1 a gazduit vineri returul sectorului la rugby tag. Aproximativ 100 de copii s-au intrecut pentru un loc pe podium. Ploaia marunta nu a dat batai de cap nimanui, galeria incalzindu-se aplaudand si incurajand echipele competitoare.
    Ploaia marunta nu a descurajat pe nimeni, ba mai mult, incalziti de scandarile colegilor de pe margine, tinerii viitori Stejari au aratat ca nu se sperie de competitie. In situatia meciului dintre Scoala Gimnaziala Nr. 175 si Scoala Gimnaziala Nr. 5, la grupa de varsta III-IV, pentru prima data, am avut minute de prelungire, pentru ca minutele alocate initial au fost insuficiente pentru a desemna un castigator.

Citește mai departe...